Terugblik op Participatiediner met actieve huurders

Geplaatst op

Donderdag 7 december vond ons Participatiediner plaats. Een mooie gelegenheid waarbij wij samen met onze Bewonersraad onze actieve huurders in het zonnetje zetten. Want huurders die hun best doen voor de buurt zijn heel waardevol. Ze zijn als lijm die hun straat of buurt bij elkaar houdt. We kijken terug op een geslaagde avond met een heerlijk diner en gezellige pubquiz. De avond versterkte de band tussen onze huurders, leden van onze Bewonersraad en onze collega’s.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Voorrang op koopwoning HIGH5

In nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem bestaat naast (sociale) huurwoningen ook koopwoningen. De verhuur van de (sociale) huurwoningen gaat later van start, maar de (online) verkoop van de koopwoningen start binnenkort.
Lees meer

Zelfstandig wonen in Hof van Clothilde

De allereerste bewoners verhuizen inmiddels naar ons splinternieuwe Hof van Clothilde! Onder deze bewoners bevinden zich ook cliënten van Philadelphia Zorg, die nu hun thuis hebben gevonden in de moderne nieuwbouwappartementen. Philadelphia Zorg is een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt om hun eigen leven te leiden volgens hun eigen wensen.
Lees meer