Terugblik op Participatiediner met actieve huurders

Geplaatst op

Donderdag 7 december vond ons Participatiediner plaats. Een mooie gelegenheid waarbij wij samen met onze Bewonersraad onze actieve huurders in het zonnetje zetten. Want huurders die hun best doen voor de buurt zijn heel waardevol. Ze zijn als lijm die hun straat of buurt bij elkaar houdt. We kijken terug op een geslaagde avond met een heerlijk diner en gezellige pubquiz. De avond versterkte de band tussen onze huurders, leden van onze Bewonersraad en onze collega’s.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer