Onderzoek 'Wonen in Metropoolregio Amsterdam' start op dinsdag 2 mei

Geplaatst op
Woononderzoek

Het onderzoek is een initiatief van de Metropoolregio Amsterdam en de woningcorporaties in de regio. Ook Elan Wonen doet hier aan mee. Doordat veel mensen in de regio worden bevraagd, ontstaat er een goed beeld van de bewoners hun:

  • woonsituatie

  • woonlasten

  • tevredenheid van bewoners over hun buurt

  • woonwensen

  • verhuiswensen en verhuisbewegingen 

U kunt een brief met vragenlijst in de brievenbus ontvangen

Via een steekproef zijn huishoudens in de regio willekeurig geselecteerd. U kunt dus een uitnodiging krijgen, maar dit hoeft niet. Als u wél een uitnodiging krijgt, willen we vragen om de enquête in te vullen. Uw antwoorden gebruiken wij om ons beleid voor de komende jaren vorm te geven. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

SIG ondertekening 1

Ondertekening samenwerking Stichting SIG en Elan Wonen

Op maandag 18 september 2023 ondertekenden Stichting SIG en Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw aan de Schipholweg in Haarlem. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. SIG-bestuurder Jan Kroft: “We zijn er trots op dat we 20 cliënten in een nieuwe woning kunnen huisvesten en hen samen met goede begeleiding een mooie volgende stap kunnen bieden. Op een mooie locatie en ook nog eens op loopafstand van onze Buurtwinkel Hof van Leijh.”
Lees meer
10

Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.
Lees meer
Betalingsachterdstand

Huurtoeslag over 2022 aanvragen? Doe dat vóór 1 september

Huurtoeslag. Misschien had u er in 2022 ook recht op, maar heeft u het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening. Dan ziet u meteen hoeveel toeslag u kunt krijgen. Vergeet daarna niet om de huurtoeslag aan te vragen. Dat kan nog tot en met 1 september via Mijn Toeslagen.
Lees meer