Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Geplaatst op

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.

Het betalen van het nieuwe voorschotbedrag

  • Betaalt u met automatische incasso? Dan schrijven wij het nieuwe bedrag van uw rekening af vanaf 1 april.

  • Maakt u het voorschotbedrag zelf aan ons over? Let er dan op dat u vanaf 1 april het juiste bedrag aan ons overmaakt.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

PERSBERICHT | Elan Wonen heeft van ontwikkelcombinatie Hoorne Vastgoed/HBB Groep 114 sociale huurappartementen gekocht in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem. Naast het sluiten van de koopovereenkomst zijn door HBB Groep en Elan Wonen ook de handtekeningen gezet onder de realisatieovereenkomst. Naar verwachting start HBB Groep eind dit jaar met de bouw en worden de woningen begin 2027 opgeleverd.
Lees meer

Kijkdag Hof van Clovis

Het was een komen en gaan op de bouwplaats van ons nieuwste woongebouw. Meer dan 750 potentiële huurders waren uitgenodigd om een kijkje te nemen in de appartementen in Hof van Clovis.
Lees meer