Voorrang op koopwoning HIGH5

Geplaatst op

Het nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem bestaat uit (sociale) huurwoningen en koopwoningen. De verhuur van de (sociale) huurwoningen gaat later van start, maar de (online) verkoop van de koopwoningen start binnenkort. Namelijk op 14 maart gaan de 49 appartementen (2- en 3-kamer) en 4 stadswoningen van gebouw San Francisco in het project HIGH5 in de verkoop. Voor de mensen die een sociale huurwoning achterlaten, hebben we goed nieuws. U krijgt voorrang op een koopwoning. De verkoop verloopt via Mooijekind Vleut Makelaars en Overspaern Makelaardij.

Wat heeft gebouw San Francisco te bieden?

  • 49 twee- en drie- kamerappartementen vanaf 56 m2 t/m 89 m2 woonoppervlakte en privé buitenruimte(n).

  • 4 stadswoningen van ca. 100 m2 woonoppervlakte met een privé tuin en balkon.

  • De woningen worden voorzien van een keurige badkamer, toilet en een keuken met inbouwapparatuur!

  • De woningen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming.

  • Fraai aangelegde daktuin waar de bewoners van kunnen genieten.

  • Gemeenschappelijke fietsenstalling met vaste plek(ken) per woning.

  • Gemeenschappelijke scootmobielruimte.

  • Aan een aantal woningen is een auto stallingplaats in de stallingsgarage gekoppeld. De stallingplaats is niet in de v.o.n. prijs inbegrepen.

  • Op een toplocatie: alle noodzakelijke voorziening direct nabij!

  • Prijzen vanaf 321.961,- EUR vrij op naam (middensegment koop, prijspeil 2024).

Mogelijkheid tot voorrang bij eerste toewijzing middensegment woningen!

De 49 koopappartementen en 4 stadswoningen van gebouw San Francisco gaan op 14 maart 2024 officieel online in verkoop via de project website. Een aantal woningen vallen binnen de categorie middensegment koopwoningen.

U krijgt als eerste voorrang in de eerste toewijzing van de middensegment koopwoningen wanneer u minimaal voldoet aan de voorwaarden genoemd bij  categorie 1. Deze voorrangsregeling geldt voor maximaal 50% van de middensegment koopwoningen.  Daarna wordt er bij voorkeur toegewezen aan huishoudens die voldoen aan categorie 2.

De voorrangs- en voorkeurscategorieën t.b.v. de eerste toewijzing middensegment koopwoningen:

  1. Huishoudens die een sociale huurwoning leeg achterlaten en een positieve financiële check opvoeren bij de inschrijving. Dit geldt voor maximaal 21 woningen.

  2. Huishoudens met een inkomen tot 1,5 x modaal op basis van prijspeil 2024 en een positieve financiële check opvoeren bij de inschrijving.

Meer informatie

Bekijk de website van HIGH5: www.woneninhigh5.nl

Let op: Elan Wonen is geen partij in de verkoop van de woningen, dus we kunnen u verder geen informatie verstrekken. Check bovenstaande website voor alle informatie en contactgegevens.

High5

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer