Verse friet bij het Haemstedeplein

Geplaatst op

Het project is bijna halverwege de planning; een mooi moment om samen te vieren. Hoewel het hagelde en regende kwamen er maar liefst 75 mensen gezellig langs. Onze sociaal projectleider Sandra van Wijk blijkt van alle markten thuis te zijn en bood zich spontaan aan als hoofd snack. Gelukkig klaarde het weer op en stond iedereen nog lekker na te kletsen met elkaar. Het initiatief werd gewaardeerd door zowel de huurders als werknemers. "Hartstikke leuk dat jullie dit doen en de friet is ook nog eens echt heel lekker. Niet van die slappe dingen."

Meer info

Elan Wonen verbetert in Heemstede de woningen aan het Haemstedeplein, de Haemstedelaan, Zandvaartkade en Eikenlaan. Bij de woningverbetering voeren wij onderhoud uit én nemen wij energiebesparende maatregelen. Het gaat in totaal om 69 woningen. Bekijk de projectpagina van het Haemstedeplein voor meer informatie.

Haemstedeplein collage

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer