Nominatie Hof van Leijh voor Lieven de Key Penning

Geplaatst op

De vakjury heeft de deelnemers van de Lieven de Key Penning bekend gemaakt. Uit vele spraakmakende projecten in Haarlem is Hof van Leijh, samen met nog 9 projecten, geselecteerd. Wij hopen natuurlijk dat Faro Architecten de prijs in ontvangst mag nemen. Stemt u ook mee?

Hof van Leijh

In dit plan wordt de overgang tussen twee verschillende schalen en sferen gemaakt. De stadse allure van één van Haarlems mooiste invalswegen versus het intieme, dorpse karakter aan de noordzijde, in de luwte van de hoogbouw. Het entreegebouw herbergt een grote verscheidenheid aan appartementen, waarvan ongeveer de helft is bestemd voor mensen met een zorgindicatie en een aantal voor verstandelijk beperkten.

Breng hier uw stem uit!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer