Nieuws over het gebruik van MijnWoonservice.nl

Geplaatst op

Onlangs heeft de website MijnWoonservice.nl een metamorfose ondergaan. De site gebruik nu de digitale tool DAK. Deze tool wordt ook ingezet in andere regio's. Bij het reageren op een huurwoning zien woningzoekenden op dit moment niet hun voorlopige positie en het aantal reacties bij de woningen. Hierdoor weten woningzoekenden niet hoeveel kans zij maken op het huis waarop ze hebben gereageerd. Gelukkig komen de reacties wél bij de corporatie binnen. Het heeft dus zeker zin voor woningzoekenden om te blijven reageren via www.mijnwoonservice.nl!

MijnWoonservice biedt haar excuses aan voor het ongemak. Zij, en ook Elan Wonen, begrijpen dat de situatie vervelend is, maar vragen nog even geduld. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de functionaliteiten op de website weer werkend te krijgen. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer