Marieke Heilbron herbenoemd als directeur-bestuurder

Geplaatst op

Per 1 mei 2024 is Marieke Heilbron herbenoemd als directeur-bestuurder van Elan Wonen.

De raad van commissarissen van Elan Wonen heeft Marieke aangedragen voor herbenoeming. Voorzitter Christine van den Berg: “Marieke heeft de afgelopen 4 jaar aangetoond een bekwame en betrouwbare bestuurder te zijn die zich inzet voor de doelen van Elan Wonen: betaalbare huisvesting, nieuwbouw en renovatie, verduurzaming en leefbaarheid. We zijn dan ook erg blij dat zij zich de komende jaren wil blijven inzetten voor Elan Wonen.”

Ook de bewonersraad is blij dat de samenwerking met Marieke wordt verlengd. Voorzitter Cor Beerthuizen: “Marieke is een fantastische bestuurder met een grote openheid naar de bewonersraad. Er wordt naar ons geluisterd en Marieke legt met argumenten uit waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. We kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.”

En Marieke zelf? Die is ook blij! “Deze eerste jaren zijn omgevlogen en er is nog veel te doen! Ik kijk er enorm naar uit om me samen met alle medewerkers en partners van Elan Wonen ook de komende jaren in te zetten voor goed wonen in Haarlem en Heemstede.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Verse friet bij het Haemstedeplein

Op woensdag 17 april trakteerden we de bewoners en de werknemers van Bouwgroep Horsman & Co van renovatieproject Haemstedeplein op een lekker frietje met snack.
Lees meer

Zaterdag 13 april is het tegelwipdag!

Op zaterdag 13 april kunt u tussen 10.00 en 14.00 uur uw tegels in zand omruilen voor planten. Er zijn verschillende ruilpunten in Haarlem waar u uw tegels en zand kunt inleveren.
Lees meer

Woont u in een flat? Vanaf 1 april betaalt u een hoger voorschotbedrag

Woont u in een gebouw met een algemene ruimte, lift en verlichting? Dan betaalt u iedere maand een voorschotbedrag voor de stroom en het gas wat hiervoor wordt gebruikt. Ons contract voor stroom en gas liep af en wij hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten. Helaas zijn de prijzen de afgelopen jaren gestegen en hebben wij een contract met een hogere prijs moeten afsluiten. Om deze reden wordt het voorschotbedrag vanaf 1 april verhoogd voor bewoners in een flat.
Lees meer