Laat uw huisdieren nakijken bij de Dierenbescherming

Geplaatst op
Dierenbescherming

Op zaterdag 21 januari kunnen bewoners van Europawijk en Molenwijk hun huisdieren laten nakijken door een dierenarts van de Dierenbescherming. Tussen 10.00 en 14.00 zijn medewerkers van de Dierenbescherming aanwezig in Wijkcentrum De Wereld in Schalkwijk. Dit aanbod is voor diereigenaren die door financiële problemen moeilijk of niet meer voor hun huisdier(en) kunnen zorgen.

De dierenarts kijkt de huisdieren na

Als het nodig is, gaat hij de dieren enten, chippen, ontvlooien en ontwormen. Ook worden gebitten, ogen, oren en nagels worden gecontroleerd. Daarnaast helpt de Dierenbescherming bij voer, kattengrit, krabpalen en speeltjes. U kunt eventueel een vervolgafspraak maken voor castratie, sterilisatie of een andere behandeling.

Het bezoek is gratis voor Haarlemmers met een HaarlemPas of VoedselbankPas

Heeft u geen pas? Dan betaalt u een kleine vergoeding van € 2,50 per huisdier.

Wilt u graag gebruikmaken van dit aanbod van de Dierenbescherming

Meldt u dan aan. Dit kan telefonisch of via WhatsApp via telefoonnummer: 06 20 37 96 09.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

SIG ondertekening 1

Ondertekening samenwerking Stichting SIG en Elan Wonen

Op maandag 18 september 2023 ondertekenden Stichting SIG en Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw aan de Schipholweg in Haarlem. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. SIG-bestuurder Jan Kroft: “We zijn er trots op dat we 20 cliënten in een nieuwe woning kunnen huisvesten en hen samen met goede begeleiding een mooie volgende stap kunnen bieden. Op een mooie locatie en ook nog eens op loopafstand van onze Buurtwinkel Hof van Leijh.”
Lees meer
10

Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.
Lees meer
Betalingsachterdstand

Huurtoeslag over 2022 aanvragen? Doe dat vóór 1 september

Huurtoeslag. Misschien had u er in 2022 ook recht op, maar heeft u het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening. Dan ziet u meteen hoeveel toeslag u kunt krijgen. Vergeet daarna niet om de huurtoeslag aan te vragen. Dat kan nog tot en met 1 september via Mijn Toeslagen.
Lees meer