Jaarverslag bewonersraad 2023

Geplaatst op

De bewonersraadleden zijn huurders van Elan Wonen. Zij zijn adviseur van het bestuur van Elan Wonen en hebben invloed op de beleidsvorming. De leden worden vroegtijdig betrokken bij relevante beleidsvormings- en besluitvormingsprocessen.

Lees hier het jaarverslag van de bewonersraad

Jaarvergadering

Op donderdag 18 januari 2024 organiseerde de bewonersraad een jaarvergadering. Tijdens deze vergadering wilden de leden andere huurders meer vertellen over hun activiteiten van het afgelopen jaar. Er is een oproep gedaan in het bewonersblad dat begin december is verschenen. Door te weinig aanmeldingen en last minute afzeggingen heeft de bewonersraad helaas vergadering moeten annuleren.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Blije bewoners Hof van Clovis en Hamelinkveste

In juni ontvangen 106 huurders de sleutel van hun nieuwe (sociale) huurwoning. De woningcomplexen Hof van Clovis en Hamelinkveste vormen een belangrijke stap in het afronden van de Schipholweg als aantrekkelijke stadsentree voor Haarlem.
Lees meer

Kennissessie Bouwend Haarlem

In gemengde woonconcepten leven verschillende buren samen. Hoe organiseer je ontmoeting en het sociaal beheer? Hier praatten we op donderdag 20 juni over tijdens de kennissessie van Bouwend Haarlem. Adviseur strategie Anouk Corel van Elan Wonen organiseerde de sessie in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem.
Lees meer

Wonen in HIGH5 in Schalkwijk

In Schalkwijk wordt het nieuwbouwproject HIGH5 neergezet. Binnenkort gaan de eerste woningen in de verkoop. Er is een voorrangsregeling voor huishoudens die een sociale huurwoning achterlaten.
Lees meer