Activeer uw account

Geplaatst op
Inloggen Elan Wonen

Elan Wonen heeft een nieuwe website! In 1 omgeving regelt u makkelijk en snel uw huurzaken. U kunt bijvoorbeeld een reparatie aanvragen, uw geldzaken regelen of uw gegevens aanpassen. Uw oude inloggegevens werken helaas niet meer. U moet eenmalig een account aanvragen.

Hoe activeert u uw account?

  1. Klik rechtsboven op de homepage op INLOGGEN.

  2. Klik rechts op 'Account aanvragen'.

  3. Vul de gegevens in waar de site om vraagt.

  4. U krijgt via de e-mail een link om uw account definitief aan te maken.

  5. Klik op de link in uw e-mail en maak een veilig wachtwoord aan.

Inloggen

Nadat u uw account heeft geactiveerd, kunt u inloggen. U doet dit door rechtsboven op de homepage op de knop INLOGGEN te klikken. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op INLOGGEN.

Kies een veilig wachtwoord

Hoe meer tekens, hoe veiliger uw wachtwoord. Kies bijvoorbeeld voor een zin van 16 tekens met letters, cijfers en speciale tekens. Ook is het slim om een wachtwoord te kiezen dat u niet al eerder heeft gebruikt.

Hulp nodig?

Neem bij onderstaande problemen contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het aanmaken van uw account.

  1. Heeft uw huisnummer een toevoeging? Vul dan alleen uw huisnummer in. In het volgende scherm kunt u dan de toevoeging kiezen.

  2. Om uw account aan te vragen, vult u uw geboortedatum in. Het kan zijn dat uw geboortedatum niet bij ons bekend is. Dan lukt het helaas niet om uw account te activeren zonder hulp van de medewerkers van de Klantenservice.

  3. Ontvangt u geen e-mail om uw account definitief te maken? Controleer eerst uw spam of uw map met ongewenste e-mail. Heeft u niets ontvangen? Neemt u dan contact op met de Klantenservice.


Deel dit nieuws

Overig nieuws

SIG ondertekening 1

Ondertekening samenwerking Stichting SIG en Elan Wonen

Op maandag 18 september 2023 ondertekenden Stichting SIG en Elan Wonen een samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwbouw aan de Schipholweg in Haarlem. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. SIG-bestuurder Jan Kroft: “We zijn er trots op dat we 20 cliënten in een nieuwe woning kunnen huisvesten en hen samen met goede begeleiding een mooie volgende stap kunnen bieden. Op een mooie locatie en ook nog eens op loopafstand van onze Buurtwinkel Hof van Leijh.”
Lees meer
10

Kijkmiddag in J.J. Hamelinkstraat

Tussen de Schipholweg en J.J. Hamelinkstraat in Haarlem bouwt Elan Wonen 3 woonblokken. Hier worden 198 sociale huurwoningen met 1-, 2- en 3-kamerwoningen neergezet. Maandag 4 september konden de eerste kandidaat-huurders de woningen bekijken. Deze woningen worden vanaf het najaar in fases opgeleverd.
Lees meer
Betalingsachterdstand

Huurtoeslag over 2022 aanvragen? Doe dat vóór 1 september

Huurtoeslag. Misschien had u er in 2022 ook recht op, maar heeft u het niet aangevraagd. Laat geen geld liggen en maak op toeslagen.nl/kaniktoeslagkrijgen een proefberekening. Dan ziet u meteen hoeveel toeslag u kunt krijgen. Vergeet daarna niet om de huurtoeslag aan te vragen. Dat kan nog tot en met 1 september via Mijn Toeslagen.
Lees meer