Overlast

U wilt goed contact met uw buren. Toch kunt u zich wel eens aan hen storen. Harde muziek, vuilniszakken op het balkon ... Krop uw ergernissen niet op. Wees verstandig en praat met uw buren.

Praten helpt

Leg rustig uit wat u dwars zit en probeer samen een oplossing te zoeken. Lees onze tips voor een goed gesprek in onze folder Overlast, en dan....

Buurtbemiddeling

Komt u er niet uit of dreigt er een conflict? Dan kunt u kiezen voor buurtbemiddeling. Elan Wonen heeft buurtbemiddeling uit handen gegeven aan Meerwaarde. De  buurtbemiddelaars luisteren naar beide partijen en proberen tot aanvaardbare  afspraken te komen. Buurtbemiddeling is gratis, onafhankelijk en onpartijdig.  Wilt u meer informatie of wilt u zich hier direct voor aanmelden? Kijk dan op www.meerwaarde.nl.

Overlastbemiddeling

Als u er met de buren niet uit komt of wanneer buurtbemiddeling niet heeft geholpen, kunt u ons vragen om te onderzoeken of er andere oplossingen mogelijk zijn. Als het een situatie tussen twee buren is, is de enige mogelijheid het inschakelen van Buurtbemiddeling. Elan Wonen kan alleen optreden als een persoon overlast veroorzaakt waar meerdere bewoners last van hebben. Gebruik in dat geval het formulier Melden overlastklacht.

Meer weten?

Lees onze tips voor een goed gesprek in onze folder Overlast, en dan...

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden