Overlast

U wilt goed contact met uw buren. Toch kunt u zich wel eens aan hen storen. Harde muziek, vuilniszakken op het balkon ... Krop uw ergernissen niet op. Wees verstandig en praat met uw buren.

Praten helpt

Leg rustig uit wat u dwarszit en probeer samen een oplossing te zoeken. Lees onze tips voor een goed gesprek in onze folder Overlast, en dan....

Buurtbemiddeling

Komt u er niet uit of dreigt er een conflict? Vraag dan om buurtbemiddeling. Wij hebben buurtbemiddeling uit handen gegeven aan Meerwaarde. De buurtbemiddelaars luisteren naar beide partijen en proberen afspraken met hen te maken. Buurtbemiddeling is gratis, onafhankelijk en onpartijdig. Wilt u meer informatie of wilt u zich hier direct voor aanmelden? Kijk dan op www.meerwaarde.nl.

Overlastbemiddeling

Ervaren meer buren overlast en komt u er samen niet uit? Of heeft buurtbemiddeling niet geholpen? Vraag ons dan om een andere oplossing te zoeken. Dit doen we alleen als een persoon overlast veroorzaakt waar meerdere bewoners last van hebben. Vul daarvoor het formulier Melden overlastklacht in.

Overlast tijdens corona

Nu mensen meer thuis zijn vanwege de coronacrisis, bestaat de kans dat onderlinge irritaties de overhand krijgen. Ook in deze tijd helpen de mensen van Meerwaarde voor buurtbemiddeling. Lees hier meer over hun hulp en wat ze voor u kunnen betekenen. 

Meer weten?

Lees onze tips voor een goed gesprek in onze folder Overlast, en dan...

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden