U en wij zorgen namelijk samen voor uw woonomgeving. Of misschien betaalt u voor de glasverzekering. Dan is uw glas binnen en buiten uw woning verzekerd.

Voorschotbedrag

In sommige gebouwen betaalt u niet alleen huur. Maar ook een bedrag voor stookkosten, water, algemene elektra, schoonmaakkosten of een tuinfonds. Dit heet een voorschotbedrag, omdat u vooraf betaalt. Sommige bedragen weten we van tevoren, zoals schoonmaakkosten en het tuinfonds. Andere bedragen schatten we. Daarover krijgt u elk jaar een brief.

Afrekening levering van diensten

Betaalt u tegelijk met uw huur ook stookkosten of water? Dan berekenen we elk jaar het verschil tussen wat u betaalde en de echte kosten.

Betaalde u te veel? Dan krijgt u geld terug. Dit kan alleen als uw rekeningnummer bij ons bekend is. Moest u ons nog iets betalen? Dan trekken wij deze kosten af van het bedrag dat u terugkrijgt.

Waren de kosten hoger dan waarvoor u betaalde? Dan betaalt u extra. U maakt het bedrag van de factuur aan ons over. Heeft u een automatische incasso bij ons? Dan kunt u ons opdracht geven het bedrag van uw rekening af te schrijven.

Wijziging voorschot stookkosten

Op uw afrekening stookkosten staat het nieuwe voorstel voor uw voorschotbedrag. Bent u het niet eens met uw nieuwe voorschotbedrag? Dan kunt u dit wijzigen via onderstaande button.

Wijziging in huurprijs aanvragen

Doorloop deze dialoog om een wijziging van uw voorschotbedrag aan te vragen

Nu aanvragen

Meer weten?