Huurders krijgen een parkeerpas

Een belangrijke maatregel van ons nieuwe beleid is dat we werken met een parkeerpas. Iedereen die een parkeerplaats in een parkeerkelder van ons huurt, ontvangt een pas. De huurder legt deze parkeerpas achter de voorruit van de auto. Of bevestig hem aan de motor. Met deze unieke parkeerpas voorkomen we dat mensen parkeren op een parkeerplaats waar iemand anders voor betaalt.

We letten op de veiligheid

Wildparkeerders zijn mensen die parkeren waar dit niet mag. Zij mogen én kunnen niet langer parkeren in een van onze parkeerkelders. Dit zorgt voor meer veiligheid in onze parkeerkelders. Onze wijkbeheerders controleren regelmatig in de ­kelders om te kijken of er inderdaad niemand parkeert zonder parkeerpas. Zien wij wel dat iemand parkeert zonder pas? Dan krijgt diegene een waarschuwing.

Parkeerplaatsen zijn alleen voor voertuigen

Onze parkeerplaatsen zijn geschikt voor auto’s, motoren, kleine busjes en campers en oldtimers. U mag hier geen andere voertuigen neerzetten, zoals boten en jetski’s, aanhangers, caravans, vouwwagens en grote bussen. Ook mag u nergens spullen neerzetten. Staan er te veel spullen op de parkeerplaats? Dan kan dat zorgen voor schade aan andere voertuigen of dat niemand meer bij de nooduitgang kan. En het zorgt voor meer brandgevaar.

Wilt u een parkeerplaats huren?

Op mijnwoonservice.nl bieden we parkeerplaatsen aan die te huur staan. Dit gebeurt ook via een poster op de parkeerplaats zelf. U moet binnen een straal van 1,5 ­kilometer tot de parkeerkelder wonen. Onze huurders krijgen voorrang om een parkeerplaats te huren.