Stages

HBO COMMUNICATIE AFSTUDEERONDERZOEK

Elan Wonen is een vooruitstrevende woningbouwcorporatie in de regio Haarlem en Heemstede. Een dienstverlener in hart en nieren. Wij staan voor kwaliteit en gaan voor hoge klanttevredenheid. Wij opereren regionaal in Haarlem en Heemstede, zijn realistisch en hebben een gezonde bedrijfsvoering. Elan Wonen geeft je de ruimte! Niet alleen ruimte om te wonen, maar ook ruimte voor eigen initiatief en participatie. 

Meer informatie over missie, kengetallen, doelen en publicatie lees je bij 'Over ons'.  

Afstudeeronderzoek in Haarlem

Elan Wonen communiceert met haar huurders, woningzoekenden en belanghebbenden via diverse communicatiekanalen o.a. huurdersportaal, website, telefoon en social media. Verschillende afdelingen binnen Elan Wonen zijn hiervoor verantwoordelijk. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Is het nodig om alle kanalen in de lucht te houden of moeten er juist kanalen bij? Hoe hebben andere corporaties het ingericht? Wat zijn de trends?

De opdracht luidt als volgt: breng een onderbouwd advies uit aan Elan Wonen over de keuze en inrichting van onze communicatiekanalen op basis van onze strategie, trends en ontwikkelingen bij collega-corporaties. Hierbij hoort ook een realistisch en haalbaar implementatieplan dat kan rekenen op draagvlak. Kortom, we hebben behoefte aan een frisse en open blik op onze strategie gericht op kanaalsturing en (online)dienstverlening.  

Jouw profiel

  • 4e-jaars hbo-student van een communicatieopleiding
  • hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • betrouwbaar, klantgedreven, zorgvuldig en respectvol
  • uitstekende beheersing Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling) 

Wat wij je bieden

  • praktijkbegeleiding van professionals
  • uitdagende afstudeeropdracht binnen verschillende disciplines
  • stagevergoeding van maximaal 350 euro 

Reageren

Ben jij die student die we beschrijven? Ga je op een zelfstandige en respectvolle wijze aan de slag? Maak je makkelijk contact met collega’s, huurders en medewerkers van andere corporaties? Weet je zaken overzichtelijk weer te geven en heldere adviezen te schrijven? Meld je dan meteen aan voor deze afstudeeropdracht! 

Stuur je motivatie en cv naar communicatieelanwonennl. Vragen kun je ook via dit e-mailadres stellen.    

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden