Elan Wonen als werkgever

Enthousiasme, collegialiteit en hart voor je vak. Dat zien wij graag. Én dat waarderen wij. Want volgens ons is dat de enige manier om voortdurend te werken aan verbetering en vernieuwing in je vakgebied.

Wij vragen net even wat meer

Wil jij je blijven ontwikkelen? Ook buiten je vakgebied om? Bij ons werk je intensief mee aan onze beleidsplannen, samen met ongeveer zeventig collega’s. Zo heb je invloed op wat er in de plannen staat. En we vragen je kritisch na te denken over de uitvoering ervan. Samen met collega’s bedenk je concrete acties die ons beleid handen en voeten geven.

Elan Wonen is een informele organisatie waar de deuren voor elkaar openstaan.

Naast ambities is er ook plaats voor ontspanning buiten werktijd. Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke en gezellige uitjes. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij verwachten betrokkenheid. Daar krijg je veel voor terug. Naast het uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket van de CAO Woondiensten bieden wij een aantal aanvullende regelingen. Zo is er een duidelijk opleidingsbeleid, bovenop je individuele loopbaanbudget. Verder kun je rekenen op een bijdrage in de kosten voor de sportschool. 

Onze vacatures

Wil jij je ook blijven ontwikkelen? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wij bewaren alleen sollicitatiebrieven van kandidaten die onze collega’s worden. Om de privacy van sollicitanten te bewaren, worden alle andere brieven vernietigd.
Acquisitie van detachering- en uitzendbureaus stellen wij niet op prijs.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden