Elan Wonen als werkgever

Enthousiasme, collegialiteit, resultaatgericht en klantgedreven. Dat zien wij graag. Naast het verhuren van betaalbare woningen werken we hard aan innovatie, leefbaarheid en de verbetering van ons vastgoed. Dit doen we met tachtig collega's. Om onze doelen voor de huurders te bereiken, werken we intensief samen. Goede dienstverlening voor onze huurders is een belangrijke missie.  

Wij geven je de ruimte

Wil jij je blijven ontwikkelen? Neem je graag initiatieven, ook buiten je vakgebied om? Bij ons denk je actief mee over de toekomst, onze plannen en hoe we continu kunnen blijven verbeteren. Samen met jouw collega's bedenk je concrete acties om het beleid handen en voeten te geven. We organiseren regelmatig vakinhoudelijke trainingen zoals huurrecht, volkshuisvesting. Je krijgt de ruimte om zelf traningen te volgen. Elan Wonen is een informele organisatie waar we elkaar verder helpen. De lijnen zijn kort waardoor we snel besluiten nemen. Collega's en samenwerkingspartners weten elkaar goed te vinden. Naast ambities is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig gezellige borrels en events. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij verwachten betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Daar krijg je veel voor terug. Naast het uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket van de CAO Woondiensten bieden wij een aantal aanvullende regelingen. Zo is er een:

  • loopbaanbudget dat is bedoeld voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling (van max. 900 euro per jaar); 
  • flexibele werktijden;
  • thuiswerkvergoeding als je wekelijks thuiswerkt;
  • fietsregeling of OV-kaart/reiskostenvergoeding; 
  • stimuleringsregeling sporten;
  • actieve personeelsvereniging.

Onze vacatures

Wil jij je ook blijven ontwikkelen? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wij bewaren alleen sollicitatiebrieven van kandidaten die onze collega’s worden. Om de privacy van sollicitanten te bewaren, worden alle andere brieven vernietigd.

Acquisitie van detachering- en uitzendbureaus stellen wij niet op prijs.

In 1 minuut...

...wie we zijn, wat we doen en waar we werken.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden