Blije huurders Indigo-appartement 'Land in Zicht' ontvangen sleutels

  Een goed begin van de 1e dag van de maand, de laatste maand van 2016. Op 1 december ontvingen de kersverse huurders Rik en Manon de sleutels van hun gloednieuwe appartement in de middelste woontoren, Indigo, van het Land in Zicht-project. 

  Rik en Manon komen vol verwachting om 15.30 uur aan bij de entree van de Indigo-toren aan de Botterboulevard in Haarlem-Noord (Indischebuurt). Daar staat woonmakelaar Ron Lipmann van Elan Wonen al klaar met de sleutels. 

  Ondertekening huurcontract

  De woonmakelaar loopt samen met de enthousiaste huurders het 3-kamer-appartement door, legt uit hoe een en ander werkt en beantwoordt vragen die spontaan komen opborrelen. Ook de parkeergarage, de berging en de meterkast worden niet vergeten. Dan volgt het officiĆ«le moment: ondertekening van het huurcontract. En dan is het een feit: Rik en Manon zijn nu de gelukkige huurders van dit leuke appartement op de 6e etage met uitzicht over Het Spaarne. 

  Verhuizen

  Al is dit energiezuinige appartement (energielabel A++) met open keuken en vloerverwarming zo goed als verhuisklaar opgeleverd...voor Rik en Manon is nu de tijd aangebroken om de woning gezellig naar eigen wens en stijl verder in te richten.

  Meer informatie

  Wilt u meer weten over het Land in Zicht-project? Kijk dan bij onze gerealiseerde projecten.  Deel deze pagina