Geen objecten gevonden

Participatiesfeest voor actieve bewoners

Publicatiedatum: 15-06-2022

Op woensdag 15 juni ontvingen wij onze actieve bewoners voor een gezellige en interactieve avond. Door corona moesten we het een paar keer verzetten, maar nu konden we het participatiefeest weer vieren. Het feest is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om ze in het zonnetje te zetten. 

Actieve bewoners

Het zijn huurders die iets extra's doen voor hun complex, straat of buurt. De een is handig en helpt buren met wat kleine klusjes. De ander houdt de bloembakken of de tuin bij. Weer anderen denken mee over ons beleid en hoe we de dingen kunnen verbeteringen, etc. Als verhuurder zijn we erg blij met onze actieve bewoners.

Animatie

Naast de borrel en het diner was er een interactief programma. De heren van Rol & Co hebben samen met bewonersraadslid Loes Penning een leuke quiz gemaakt. Op uiteenlopende vragen kon worden gestemd. Kennisvragen en vragen over bepaalde situaties wisselden elkaar af. Hoe maak je bepaalde ergenissen bespreekbaar? Het is mooi om te zien dat mensen verschillend zijn en ieder op zijn eigen manier bepaalde zaken aanpakt. De een wat directer dan de ander. Beide manieren kunnen goed werken.    

Bekijk hier het feest in 1 minuut (video)