Geen objecten gevonden

Corona: Maatregelen & bereikbaarheid Elan Wonen

Publicatiedatum: 13-03-2020

Elan Wonen volgt de maatregelen van het RIVM en de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij willen besmetting voor u en voor ons vermijden.

Op deze pagina vindt u de actuele stand van zaken rondom onze maatregelen en bereikbaarheid:

  • Vanaf maandag 28 juni is de woonwinkel aan het Houtplein 29 weer geopend. 

    We willen u vragen alleen naar de woonwinkel te komen als dit echt noodzakelijk is. Bij gezondheidsklachten willen we u vragen niet naar onze winkel te komen. Veel van uw huurzaken kunt u namelijk online regelen via mijn.elanwonen.nl. Of neem per telefoon of e-mail contact met ons op: bel (023) 515 98 59 of mail naar klantenserviceelanwonennl.
     
  • Heeft u binnenkort een afspraak met een medewerker van Elan Wonen? Deze afspraak vindt alleen plaats als u en onze medewerker geen gezondheidsklachten hebben. We willen u vragen minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.
  • Onze wijkbeheerders zijn aanwezig in de wijk. Houd wel altijd 1,5 meter afstand van elkaar. 

  • Partners en/of aannemers van Elan Wonen voeren werkzaamheden uit in of rond uw complex. Hierbij wordt gepaste afstand tot u als huurder gehouden. Ook worden de gezondheidsmaatregelen van de overheid en het RIVM toegepast. 

  • Nu mensen meer thuis zijn vanwege de coronacrisis, bestaat de kans dat onderlinge irritaties de overhand krijgen. Ook in deze tijd helpen de mensen van Meerwaarde voor buurtbemiddeling. Lees hier meer over hun hulp en wat ze voor u kunnen betekenen. 

Deze maatregelen zijn genomen op basis van het actuele advies van de overheid (juni 2021). Wanneer de overheid nieuwe maatregelen neemt, volgen we deze uiteraard op, 

Wij begrijpen dat de omstandigheden niet ideaal zijn en dat u hier mogelijk hinder van ervaart. Toch rekenen wij op uw begrip en medewerking.