In gesprek in corona-tijd

Publicatiedatum: 26-01-2021

 

Voorlopig blijft corona een grote invloed hebben op ons dagelijks leven. Maar ook in deze tijd staat u – onze huurder – bij Elan Wonen centraal. Wij zijn er voor u. In ons denken en doen. We kijken vooral naar wat er wél mogelijk is. Maar altijd binnen de richtlijnen die de overheid stelt.

We blijven met u in gesprek

We horen namelijk graag wat er bij u en in de wijk of het complex speelt. Daarom blijven onze collega’s actief in uw wijk. Wilt u wel rekening houden met de corona-maatregelen als u onze collega’s aanspreekt:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje
  • Volg de aanwijzingen van onze collega op als u met hem of haar in gesprek wilt.
  • Stap niet het kantoor van de wijkbeheerder binnen. Praat met elkaar op gepaste afstand.

Wilt u contact met uw wijkbeheerder? Dan kunt u hem het beste bellen. Op deze pagina vindt u de telefoonnummers van onze wijkbeheerders.

Iedereen is thuis; houd rekening met elkaar

Nu we met elkaar meer thuis zijn, is het logisch dat u meer van uw buren gaat merken. Kinderen spelen thuis, muziek wordt afgespeeld en als de zon doorbreekt, worden ook barbecues aangestoken.

We vragen huurders rekening met elkaar te houden. U kunt niet altijd doen en laten wat u wilt. Het is vooral een kwestie van geven en nemen. Ervaart u overlast of denkt u overlast te veroorzaken? Praat erover met uw buren en kom tot een oplossing die voor u beiden werkt.

Ons advies is om goed contact te hebben met uw buren. Praten helpt!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden