Huurder valt in de prijzen

Publicatiedatum: 28-09-2017

Op woensdag 27 september heeft de Participatieraad voor de vierde keer de participatieprijs Haarlem uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Haarlems burgerinitiatief dat als doel heeft om verschillende groepen of mensen met elkaar te verbinden en dat bijdraagt aan een sterker en socialer Haarlem.

Buurtpreventiegroep

Paul Broekman, huurder van Elan Wonen, was één van de drie genomineerden. Paul was genomineerd voor zijn initiatief ‘De Whattsapp buurtpreventiegroep Boerhaavewijk-Noord’. Samen met een team vrijwilligers zet Paul zich in om de buurt schoon, heel en veilig te houden. Paul heeft gisteravond een cheque ter waarde van €500 in ontvangst mogen nemen en hij krijgt een eervolle vermelding. De bedoeling is dat dit bedrag wordt gebruikt voor verdere ontwikkeling en uitbreiding van dit initiatief.

De Participatieraad

De participatieprijs is een initiatief van de Participatieraad Haarlem ter bevordering van een socialer Haarlem. De Participatieraad Haarlem is onafhankelijk en heeft de taak om de gemeenteraad en het college van burgemeester & wethouders gevraagd en ongevraagd te adviseren op het brede sociaal culturele domein van Haarlem.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden