Huurder Club Bambino breidt uit

Publicatiedatum: 15-08-2017

Naast de Overijssellaan 197 en 309 huurt Club Bambino nu ook 307. In dit pand zat voorheen SHDH, dagopvang voor dementerende ouderen. Toen zij aangaven verhuisplannen te hebben, trok Club Bambino aan de bel.

Extra ruimte

Ellen Bonfrer, directeur Bambino, vertelt:  “We konden de extra ruimte goed gebruiken voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang (BSO). De BSO-ruimte hoeven we nu niet meer te delen, maar zij hebben hun eigen optrekje.”

Zij startte 25 jaar geleden hun eerste dagopvang in Haarlem. Dit pand werd eerst gehuurd van Elan Wonen, maar dit huurcontract werd later overgenomen door de gemeente Haarlem. Vervolgens zijn ze in 1994 uitgebreid naar Heemstede en vanaf 2009 huren ze twee locaties van Elan Wonen. Sinds juli 2017 is daar een derde pand bijgekomen

Interactie

Ellen vertelt: “Zeker in de beginfase was het pionieren. Ik kwam uit de wijkverpleging  en had mijn eigen kinderen op een kinderdagverblijf in Heemstede. Yvonne Witt (nu adjunct-directeur bij Club Bambino) en Esther Kroon (links op de foto) waren leidsters op dat kinderdagverblijf, maar wilde graag bij Club Bambino komen werken en ze werken er nu ook nog allebei. Een van de verschillen tussen toen en nu dat vroeger vooral de hygiëne erg belangrijk was. Nu is dat natuurlijk nog steeds een belangrijk aspect, maar met de jaren is het pedagogische gedeelte steeds prominenter geworden. Hoe is de interactie tussen de kinderen en de leidsters, etc.”

25 jaar

Op 16 september viert Club Bambino hun 25 jarig bestaan. Het wordt een groot feest voor alle kinderen en medewerkers. Met hun vier vestigingen worden er ca. 128 Heemsteedse en Haarlemse kinderen per dag opgevangen. Elan Wonen wenst haar huurder Club Bambino een mooi jubileum toe!
 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden