Elan Wonen en de Toekomstgroep ondertekenen nieuwe contracten

Publicatiedatum: 19-12-2019

 

Op woensdag 18 december ondertekenden Ben Pluijmers, ad-interim directeur van Elan Wonen, en Jan Piet Konijn, directeur van de Toekomstgroep twee contracten. Een tweejarig dagelijks onderhoud- en mutatiecontract én een bouwteamovereenkomst voor de Amsterdamse buurt.

Samenwerken aan optimaal onderhoud 

Na reeds succesvol een deel van het onderhoud van het woningbezit van Elan Wonen te hebben uitgevoerd, zijn we klaar voor de volgende stap met de Toekomstgroep. 

Met het tekenen van het tweejarig contract zetten wij de samenwerking met de Toekomstgroep voort voor het dagelijks en mutatieonderhoud. De prestatieovereenkomst houdt in dat de Toekomstgroep alle onderhoudswerkzaamheden aan onze woningen in Haarlem-Oost en Haarlem-Schalkwijk uit handen neemt van Elan Wonen. Een uitbreiding van 1540 adressen voor de Toekomstgroep. 

Centraal aanspreekpunt 

Reparatieverzoeken en onderhoudsaanvragen blijven centraal binnenkomen bij Elan Wonen en worden door ons ingepland. Onze eigen servicedienst voert werkzaamheden uit die voortvloeien uit de serviceabonnementen. De overige werkzaamheden voeren de Toekomstgroep en Kernbouw uit.

Bouwteamovereenkomst Amsterdamse buurt 

Ook werden de handtekeningen gezet onder de bouwteamovereenkomst voor de Amsterdamse buurt. Hiermee wordt vervolg gegeven aan de werkzaamheden aan 74 (deels) leegstaande woningen in Haarlem-Oost. De woningen worden grondig gerenoveerd. De funderingen worden aangepakt en de woningen worden energiezuinig gemaakt en voorbereid voor aansluiting op het komende warmtenet.  

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden