Geen objecten gevonden

Acceptatieformulier vrije sector

U heeft onlangs een vrije sectorwoning van Elan Wonen bezocht. Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? Vul dan dit acceptatieformulier in en stuur het met de gevraagde documenten naar ons toe. Zorg ervoor dat u het formulier en de documenten de volgende werkdag na de bezichtiging, vóór 12 uur naar ons toestuurt. 

Acceptatieformulier vrije sector
Heeft u kinderen die met u meeverhuizen?*

Met het versturen van het acceptatieformulier geeft u Elan Wonen toestemming om een kopie van uw identiteitsbewijs en een uittreksel van het bevolkingsregister te gebruiken bij de toewijzing van de woning. Ook mag Elan Wonen deze documenten gebruiken om te controleren of u bent wie u zegt te zijn en inzage te hebben in uw woonverleden. Ook geeft u met het versturen van dit formulier toestemming voor een kredietcheck.

Wordt u de eerste kandidaat en ziet u na het versturen van het acceptatieformulier af van de woning? Dan zijn wij genoodzaakt om € 50 bij u in rekening te brengen.  

Wanneer tijdens de controle van uw gegevens blijkt dat u uw papieren heeft vervalst of laten vervalsen, dan is dit fraude. U geeft dan bewust verkeerde informatie om voor de woning in aanmerking te komen. In dit geval gaat de woningaanbieding niet door en vervallen ook uw eventuele andere aanbiedingen. Een huurovereenkomst die onder invloed van bedrog en/of dwaling tot stand is gekomen, is vernietigbaar. Elan Wonen doet altijd aangifte van fraude in geschrifte bij de politie en meldt dit bij Mijnwoonservice.nl 

Deel deze pagina