Seniorenwoningen

Bent u op zoek naar een geschikte seniorenwoning? Voor senioren hebben wij diverse leuke woningen en appartementen in Haarlem en Heemstede. In deze seniorenwoningen kunt u zelfstandig blijven wonen.

Schrijf u tijdig in!

Alle sociale seniorenwoningen worden verdeeld via Mijnwoonservice.nl, het woonruimteverdeelsysteem van de regio Zuid-Kennemerland. Ook al is een kleinere woning of woongroep pas op termijn uw wens? Schrijf dan nu alvast digitaal in via www.mijnwoonservice.nl

CIZ-indicatie

Senioren met een indicatie van het CIZ, Centrum Indicatiestelling Zorg, krijgen voorrang op woningen aan de Blinkertlaan, de Witte van Haemstedelaan en Bergvennen. Zonder CIZ-indicatie mag u ook op deze seniorenwoningen reageren.

Aantrekkelijke verhuisregeling naar een toekomstbestendige woning

Bent u huurder van Elan Wonen? En zoekt u een toekomstbestendige woning? Dan kunt u misschien gebruik maken van onze speciale dienst ‘Maatwerk’. Deze dienst is speciaal voor iedereen die:

  • 65 jaar of ouder is
  • woont in een woning van Elan Wonen
  • en overweegt te verhuizen naar een toekomstbestendige woning.

Met behulp van Maatwerk kunt u een geschikte woning vinden. Als u via Maatwerk verhuist, krijgt u ook een verhuisvergoeding van € 2.500,-. Bent u 75 jaar of ouder? Dan kunt u in plaats van de verhuisvergoeding er ook voor kiezen om uw nieuwe woning te huren voor dezelfde netto huurprijs als uw huidige woning. Lees de spelregels van Maatwerk. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Neemt u contact met ons op (023) 515 98 59.

Deel deze pagina