Zorgwoningen

Bent u op zoek naar een geschikte seniorenwoning in de buurt van zorg? De website mijnwoonservice.nl is hét startpunt voor het vinden van een zorgwoning die past bij uw wensen en behoeften. Zorgwoningen zijn zelfstandige huurwoningen in de nabijheid van een verzorgingshuis of waar een zorgaanbieder extra diensten aanbiedt. Verschillende zorginstellingen in de regio bieden samen met de woningcorporaties de mogelijkheid om een woning te huren in de directe of nabije omgeving van een zorginstelling.

Voor wie?

Zorgwoningen zijn bestemd voor mensen van 65 (soms 55) jaar en ouder. Voorwaarde voor het kunnen huren van een zorgwoning is dat men zelfstandig kan wonen.

Waar?

De zorgwoningen van Elan Wonen staan o.a. aan de Blinkertlaan (sociale huur) en aan de Witte van Haemstedelaan (vrije sector) in het Ramplaankwartier in Haarlem. Deze liggen naast Woonzorgcentrum De Blinkert van zorgaanbieder Kennemerhart. En een locatie aan de Bergvennen in Molenwijk, naast zorgcentrum De Molenburg ook van zorgaanbieder Kennemerhart.

Ik wil graag een zorgwoning, wat nu?

Kunt u nog zelfstandig wonen en wilt u in aanmerking komen voor een zorgwoning? Schrijft u zich dan in bij mijnwoonservice.nl. Na betaling van de administratiekosten wordt u ingeschreven als woningzoekende en ontvangt u een bewijs van inschrijving.

U kunt zich inschrijven via www.mijnwoonservice.nl of door te bellen naar 0900 – 0400 800 (€ 0,45 per gesprek). Woonservice is elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden